Indlæser Begivenheder

Gospeldirigent Erik Olsens 25-års jubilæum

man 28 september 2020 @ 19:30 - 22:00

TIL FORDEL FOR KRÆFTENS BEKÆMPELSE

Med stor passion har Erik Olsen været med i det danske gospelmiljø i nu 25 år og været i front for adskillige gospelkor og var idémanden for bl. a. Sydkystens Gospelfestival. Selv begyndte Erik i det kendte gospelkor KEFAS, og han har optrådt i USA, England og på dansk tv. I 2006 udgav han sammen med Tim Jørgensen og gospelkoret New Joy cd’en ’A New Joy’. Med på scenen denne aften er Gerald T. Smith fra Washington D.C. og Junior Robinson (UK) samt New Joy Gospel Choir, Ringsted Gospel Choir, Joyful Noise, KEFAS ’94 Revival og Gospelkoret Faith under ledelse af Nina Luna og Kristof Jasik.

Giv en donation til Kræftens Bekæmpelse her 

OBS!

På grund af situationen omkring Corona-virus er koncerten blevet flyttet fra 11. maj til 28. september.

Købte billetter gælder umiddelbart til den nye dato og skal ikke ombyttes.

Har du købt billetten på nettet, kan du få den refunderet ved at sende en mail til servicecenter@ticketmaster.dk. Husk at vedhæfte billetten.

Har du købt billetten i Portalen, kan du få den refunderet ved at sende en mail med dit navn, telefonnummer og bankoplysninger til mj@portalen.dk. Skriv gerne ’Gospelkoncert’ i mailens emnefelt.

Har du købt madbillet til 11. maj, gælder den også umiddelbart til den nye dato. Madbilletter kan refunderes på samme måde som koncertbilletter.

Refundering gerne senest 30. maj.

Køb billetter

Numm. siddepladser 150 DKK

Madbilletter

Hverdagsret 70 DKK

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Map
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?