Indlæser Begivenheder

Gospeldirigent Erik Olsens 25-års jubilæum

mandag 10. maj 2021 @ 19:30 - 22:00

AFLYST

Grundet corona-pandemien og den fortsatte nedlukning er det desværre ikke muligt at flyve gospel-stjernerne ind fra USA, og koncerten er derfor aflyst. Billetkøbere får derfor refunderet deres billetter.

Vi er selvfølgelig meget kede af aflysningen, men håber at kunne lægge til lokaler til Erik Olsens forsinkede jubilæum på et senere tidspunkt.

 

REFUNDERINGS-INFO

Har du købt din billet på nettet, fører Ticketmaster automatisk beløbet tilbage på din konto. På grund af ekstraordinær travlhed hos Ticketmaster med mange aflyste og flyttede arrangementer, kan der gå op til otte uger, før du har pengene.

Har du købt billetten i Portalen, får du den refunderet ved at sende en mail med dit ordrenummer, navn, telefonnummer og bankoplysninger til mj@portalen.dk. Send dit ordrenummer og skriv gerne ’Gospeldirigent Erik Olsens 25-års jubilæum’ i mailens emnefelt.

 

TIL FORDEL FOR KRÆFTENS BEKÆMPELSE

Med stor passion har Erik Olsen været med i det danske gospelmiljø i nu 25 år og været i front for adskillige gospelkor og var idémanden for bl. a. Sydkystens Gospelfestival. Selv begyndte Erik i det kendte gospelkor KEFAS, og han har optrådt i USA, England og på dansk tv. I 2006 udgav han sammen med Tim Jørgensen og gospelkoret New Joy cd’en ’A New Joy’. Med på scenen denne aften er Gerald T. Smith fra Washington D.C. og Junior Robinson (UK) samt New Joy Gospel Choir, Ringsted Gospel Choir, Joyful Noise, KEFAS ’94 Revival og Gospelkoret Faith under ledelse af Nina Luna og Kristof Jasik.

Giv en donation til Kræftens Bekæmpelse her 

AFLYST

AFLYST

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?