Indlæser Begivenheder

Erann DD

lør 9 oktober 2021 @ 20:00 - 22:00

“STILL BELIEVING” 20-ÅRS JUBILÆUM

Oplev soul- og funkkongen med de store hits live i 2020!

I 2020 er det 20 år siden Erann DD debuterede som soloartist med sit dobbelt-platinsælgende album “Still Believing”. Erann DD har fundet tilbage til sine rå soulrødder som i hans tid med med Zapp Zapp og Drori-Hansen Furniture. Med en top tunet stemme som de færreste kan præstere, og i sit livs bedste form tager Erann DD på 20 års jubilæumsturné i 2020.

Erann DD turnerer i fællesskab med nogle af Danmarks bedste musikere med akustiske koncerter til de mindre og intime steder, samt bandkoncerter til de større scener og udendørs.

Til koncerten kan du opleve alle de største hits som Still Believing, When you are around, Didn’t I tell you that I love you, You Better Believe, When you hold me og selvfølgelig også Hjertet ser.

Vi elsker hans positive, følsomme og funky soulstil og hylder ham som en af de ypperste, mandlige sangere vi har herhjemme.

Oplev Erann DD helt tæt på og personligt i en fantastisk soulful koncert, der samler alle hans hits og mange flere til.

 

OBS!

På grund af Corona-epidemien er koncerten blevet flyttet fra 17. april 2020 til 9. april 2021.

Købte billetter gælder umiddelbart til den nye dato og skal ikke ombyttes.

Har du købt billetten på nettet, kan du få den refunderet ved at sende en mail til servicecenter@ticketmaster.dk. Husk at vedhæfte billetten.

Har du købt billetten i Portalen, kan du få den refunderet ved at sende en mail med dit navn, telefonnummer og bankoplysninger til mj@portalen.dk. Skriv gerne ´Erann DD’ i mailens emnefelt.

Evt. refundering gerne senest 1. september

Køb billetter

Unumm.. siddepladser 275 DKK

Numm. siddepladser 250 DKK

Madbilletter

Hverdagsret 70 DKK

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

[kleo_social_icons]