Indlæser Begivenheder

DRAM Big Band – Julekoncert

onsdag 8. december 2021 @ 19:30 - 21:00

DRAM er Danmarks Radios (DR’s) personaleorkester. Det er et fuldt besat big band med høj musikalitet og høj energi. Med to sangere i front skaber DRAM Big Band ikke blot en musikalsk oplevelse, der både kan frembringe lidt af den gode gåsehud og give lyst til at kridte danseskoene – Big Bandet er også garant for smittende glæde og højt humør.

DRAM Big Band blev dannet i 1970 med initiativ fra DRs medarbejdere og den tidligere leder af DR Big Bandet, Erik Moseholm. Det blev et internt big band, men når der ikke var et tilstrækkeligt antal DR-medarbejdere, der viste interesse for sagen, måtte man supplere med eksterne musikere.

Gennem tiden er DR-andelen svundet lidt ind, men det er stadig i Danmarks Radio, DRAM holder til. Prøverne foregår i studierne i Koncerthusets kælder, hvor orkesteret har tilgang til et mangfoldigt og unikt nodearkiv, og hvor det emmer af musik og kreativet.
Arne Lamberth og Per Espersen var orkestrets første ledere, senere har så forskellige folk som Thad Jones og Svend Skipper stået foran orkesteret.

I dag er det professor Mogens Andresen der er chefdirigent. Mogens har ledet en række Big Bands og skriver flittigt nye arrangementer til orkestret.

Køb billetter

Numm. siddepladser 60 DKK

Madbilletter

Hverdagsret 70 DKK

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?