Indlæser Begivenheder

Dodo & The Dodos

fredag 4. december 2020 @ 20:30 - 22:30

CORONA-INFO

Koncerten var oprindelig sat op med ståpladser og nummererede pladser, men for at overholde Corona-reglerne om afstand mellem publikum vil den blive gennemført med unummererede siddepladser over hele salen, så vores personale kan seate publikum i salen på selve aftenen efter de gældende regler. 

Efter de aktuelle Corona-regler skal man bære mundbind i Portalen, men kan tage det af, når man sidder ned.

Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for snart mange år siden. Bandet har dermed opnået noget helt specielt. De er blevet voksne, uden at de har mistet deres aktualitet.

 

Dodo & The Dodos er en af Dansk pops ypperste ambassadører, og med hits nok til mere end et band, drager de hen over efteråret og vinteren på tour, hvor de besøger en masse danske spillesteder. Bandet, som har stået på snart alle scener i Danmark glæder sig til endnu en gang at spille alle deres hits for deres feststemte publikum

Køb billetter

Unumm.. siddepladser 275 DKK

Madbilletter

Hverdagsret 70 DKK

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?