Indlæser Begivenheder

Dodo & The Dodos

fredag 19. november 2021 @ 20:00 - 22:00

Dodo Gad og Jens Rud (vokal), Anders Valbro (guitar), og Lars Thorup (trommer) er klar til endelig at møde danskerne igen, når de drager ud på deres ”Vi Gør Det Vi Ka’ Li”-tour 2021

Og netop dét har Dodo & The Dodo’s gjort siden, det legendariske band fra 1986 blev folkeeje med en perlerække af nogle de absolut største danske evergreens –heriblandt ’Vågner i natten’, ’Gi’ mig hvad du har’ og ’Sømand af verden’ – og som et af de mest eftertragtede livebands.

”Alene det, at vi har været sammen som band i over 35 år må siges at være en bedrift”, siger Dodo Gad med et smil på læben og fortsætter: ”Men det bedste er virkeligheden, at vi har fået lov til at holde den fest sammen med publikum i alle de år! Det har aldrig været sjovere at spille og især spillestederne giver rum til frisætte numrene og skabe en mere pågående og vital nerve. Vi lover, at så længe huset holder, spiller vi de hits, som vi selv og folk elsker – og de ballader, der får rummet til at stå stille. Det er jo den stemning vi længes efter og den stemning der netop kan opstå på spillestederne”.

I løbet af 2020 har man bl.a. kunne opleve Dodo & The Dodo’s i DR2-programmet, ”Her Er Dit Hit”, i ”Fællessang –hver for sig” med Mads Steffensen og senest ved den store Danmarks Indsamling i februar måned. Men lige nu, kan Dodo & The Dodo’s næsten ikke vente med at vende tilbage til spillestederne. Og det er naturligvis med deres altid stærke livemusikere, Søren Skov (Keys), Thomas Fog (bas) og Ginne Marker (guitar), klar til endelig igen, at kunne fyre den af live:

“Vi gør det eneste vi kan og det er heldigvis og så et vi bedst kan li’!“

Køb billetter

Numm. siddepladser 275 DKK

Ståpladser 250 DKK

Madbilletter

Hverdagsret 70 DKK

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?