Indlæser Begivenheder

Dizzy Mizz Lizzy

fredag 7. maj 2021 @ 20:00 - 22:00

CORONA-INFO

For at overholde Corona-reglerne om afstand mellem publikum vil vores personale seate publikum i salen på selve aftenen efter de gældende regler.

De aktuelle restriktioner betyder desuden, at du ved ankomst skal fremvise gyldigt coronapas. Herudover skal du bære mundbind i Portalen, men kan tage det af, når du sidder ned.

Vi opfordrer til, at man kommer i god tid, så vi kan undgå for meget kødannelse. Dørene til salen åbner ca. kl. 19.15. Garderoben er lukket, så du må derfor gerne tage overtøj med ind i salen.

Har du købt madbillet, så foregår inden koncerten (som plejer at være i foyeren) i Galleriet på 1. sal, hvor der er bedre plads til at holde afstand.

DIZZY MIZZ LIZZY I INTIME RAMMER

Nedlukningen af landet har fået Dizzy Mizz Lizzy til at tænke kreativt. Trioen tager på ”sid-ned”-turné i foråret 2021 og opfører albummet Alter Echo i sin helhed

Nød lærer nøgen kvinde at spinde’, hedder det gamle mundheld, men betydningen er hverken slidt eller bedaget. I dag med corona-begrænsninger skal der tænkes anderledes, og det ved Dizzy Mizz Lizzy bedre end mange, så da det stod klart, at bandets arenaturné i foråret 2020 først blev skubbet til efteråret og siden til foråret 2022, blev der tænkt kreativt, og en plan b lå snart klar.

”Vi udgav vores nye album Alter Echo i marts under den første nedlukning og havde glædet os meget til at præsentere de nye sange for vores fans, men da det ikke kunne ske som planlagt, og da vi brænder for at komme ud at spille, har vi fundet på noget andet,” fortæller Tim Christensen og afslører, at Dizzy Mizz Lizzy vil tage på turne i foråret 2021 og spille en række ”sid-ned”-koncerter på spillesteder rundt omkring i landet, hvor man normalt ikke kan opleve bandet.

”Vi prøver at få det bedste ud af situationen, og når nu publikum alligevel skal sidde ned, kan de lytte mere koncentreret, og derfor vil vi præsentere hele Alter Echo fra start til slut.

Den slags har vi aldrig prøvet før, og Martin, Søren og jeg glæder os sindssygt meget,” siger Tim Christensen og tilføjer, at de naturligvis også vil spille udvalgte højdepunkter fra deres tidligere plader, hvor ikke mindst debuten fra 1994 har skrevet sig ind i den danske rockhistorie med kæmpehits som Waterline og Silverflame.

Koncerten er udsolgt

Madbilletter

Hverdagsret 70 DKK

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?