Indlæser Begivenheder

Dansk Slager Parade 2023

søn 12 februar 2023 @ 15:00

Dansk Slager Parade på toppen i mere end et kvart århundrede

Turneen har nu kørt i mere end et kvart århundrede – og hvert show har været unikt – den kommende parade har allerede fået tilnavnet ikonernes parade. Navnet dukkede op lige efter koncertarrangør Stig Ulrichsen bekendtgjorde besætningen – og det er svært at forestille sig en betegnelse, der er mere rammende.

Dansk Slager Parade 2023 præsenterer nemlig Dorthe Kollo, som vi altid vil huske og glædes ved – fordi hun huskede os, da hun slog igennem i Tyskland med ”Wärst du doch im Düsseldorf geblieben”. Herhjemme blev denne sang til en af vores største popevergreens i de sidste hundrede år – hele Danmark synger lystigt med på ”Gid du var i Skanderborg”.

Om nogen er Dorthe en af de klareste stjerner – både på den danske og den tyske stjernehimmel. Listen over tophits er lang, og hvert hit er specielt – ikke alle ved eksempelvis, at ”Velkommen til verden” er skrevet af ABBA-drengene.

Dorthe Kollo er ikke den eneste diva, der er med ombord. Vores nationale grandprix stjerne, Lise Haavik er også blandt besætningen. Og udover ”Du er fuld af løgn”, har hun nogle rigtigt spændende sange med – Lise er altid fuld af overraskelser.

Michael Jensen er ny i slagerparade-sammenhæng – han debuterede sidste år, og publikum tog så godt imod ham, at han på stedet blev engageret til en tur mere – Michael er rigtig god til at finde de sange, vi glemmer at huske.

Ud over at give nogle af deres egne hits, back’er Klaus og Servants paradens solister op – og med Karin Strand-Holm som tovholder, som vi kender hende fra TV på dk4 med sit sprudlende humør, er æggene lagt til et brag af en slagerparade.

Dario Campeotto melder afbud til Dansk Slager Parade 2023

Showbusiness er en af de brancher, hvor konkurrencen er hårdest – og derfor kan det virke helt uventet, at slagerparade-teamet passer rigtig godt på hinanden – men det gør de.

Lige nu ser scenen sådan her ud: Dansk Slager Parade 2023 er skabt – sangene og kunstnerne er valgt, og koncerterne planlagt.

Hele Danmarks Dario blev ramt af sygdom, så det var usikkert, om han vil være frisk nok til at tage med på turen i en tilstand, hvor han kan NYDE at underholde paradens publikum.

Så i samråd med Dario besluttede Dansk Slager Parades direktør, Stig Ulrichsen, at lade Dario blive hjemme og komme helt på højkant, inden han træder op på scenen igen.

”Ingen af os kan bære at være med til at gøre Darios kamp hårdere, end den er. Til gengæld er vi helt klar til at præsentere ham igen, når han er klar” – sådan lyder beslutningen fra Stig Ulrichsen på hele holdets vegne.

Samtidig har slagerparade-teamet løst problemet, der virkede helt umuligt at løse: Hvem skal med i stedet for Dario?

Valget faldt på entertaineren, Anders Bircow, der helt sikkert sørger for et gensyn med ”Angelique”, så vi kan levere en hilsen fra Dario – og vi vil helt sikkert også kunne glæde os over et par ”trut” fra et par af Linje 3’s store folkekære succeser.

Dario får fred og ro til at komme ordentligt til hægterne – og publikum kan glæde sig til, at Karin Strand-Holm præsenterer Dorthe Kollo, Lise Haavik, Michael Jensen og Anders Bircow back’et op af Klaus & Servants, der ud over også at give egne ældre og nye hits glæder sig til at stille op på linje med Anders Bircow.

Køb billetter

Numm. siddepladser 175 DKK

Der sælges ikke madbilletter til dette arrangement

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?