Indlæser Begivenheder

Dansk Slager Parade 2022

søn 13 februar 2022 @ 15:00 - 17:00

Dansk Slager Parade 2022 har ikke mindre end to nye navne på plakaten, når tour bussen kører Paradens team rundt i det danske land.

Men selvfølgelig har koncertarrangør, Stig Ulrichsen, også sørget for, at der bliver gensyn med solister som har været med til at gøre Dansk Slager Parade til den længst løbende turné, vi har i Danmark – det er 26. år tour bussen forlader sin garage, når startskuddet lyder den 13. januar.

Grandprix-stjerner, et Rock ’n’ Roll ikon, en revy-stjerne, og evergreen-dansktop leverandører udgør det slager-team, som Karin Strand-Holm – populær dk4 TV-værtinde – præsenterer på scenen i den stribe byer, som paraden besøger i 2022.

Det er ikke en trykfejl, at grandprixstjerner er skrevet i flertal, for der er både en kvindelig og en mandlig med i showet.

Hvis vi retter blikket mod melodigrandprixets storhedstid, så er der vist ingen, der ikke får hænderne et godt stykke op over ørerne, når Kirsten Siggaard fortæller os, hvad der får hende helt op i det røde felt på en regnvejrsdag, hvor der ikke er meget, der tyder på, at solen kommer frem igen. Sammen med hendes øvrige grandprix topscorere er ”Det lige det” blandt dem, der repræsenterer eliten af de sange, vi er blevet præsenteret for i løbet af det sidste halve århundrede.

Drama Queen – hvis borgerlige navn så men er Peter Andersen – er Paradens mandlige grandprix stjerne …klædt ud som dronning for at matche sin sang og sit kunstnernavn. Ud over sit store hit som – og med – Drama Queen – er Peter en kunstner, der bevæger sig i mange genrer, så der er virkelig noget at glæde sig til.

Fra Tjekkiet medvirker en kvinde, Wendy, der med stor succes har optrådt overalt i verden. Hun spiller og synger bl.a. i det populære band Western Girls.

Slagermusik er et vidt begreb, og det er en heldig ting, fordi det giver mulighed for en stor variation, når kunstnere og repertoire udvælges og sammensættes. Så der er selvfølgelig plads til et af 70’ernes helt store popidoler. Torben Lendager vil glæde os med både hårdtslående Pop/Rock og hjertevarm dansk evergreen pop – der er både en sang til mor og en sang til mormor.

Der er to solister, der har præmiere på Dansk Slager Parade i år – Peter, Drama Queen er som tidligere nævnt den ene, og den anden er Michael Jensen. Her skal vi nok sige Mik & Pylle, for så ringer den, og opmærksomheden samler sig om deres store dansktophit fra 1994. De var på listen 20 uger – heraf 6 uger på 1. pladsen med ”Floden”.

Paradens husorkester er Klaus & Servants, som akkompagnerer hele holdet. De har på det seneste markeret sig med nye sange, der har fået en flot modtagelse – men der er ingen tvivl om, at de også tager en tur til Herstedvester.

Så der er virkelig noget at glæde sig til, når Karin Strand-Holm med sædvanligt humør og glimt i øjet byder velkommen og præsenterer Dansk Slager Parade 2022.

Køb billetter

Numm. siddepladser 175 DKK

Der sælges ikke madbilletter til dette arrangement

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?