Indlæser Begivenheder

NYT! Copenhagen Drummers – OBS: Unr. siddepladser

lør 1 oktober 2022 @ 20:30

Copenhagen Drummers spiller ekstraordinært i Portalen Greve Teater- & Musikhus lørdag den 1. oktober kl. 20.30. Koncerten skulle have været spillet Teaterbygningen i Køge, men er flyttet til Portalen i Greve.

Pga. flytningen fra Køge til Greve vil det være unummererede siddepladser i salen. Billetter kan købes via Portalen.dk og på billetkontoret frem til koncertstart.

Dagens ret lørdag den 1. oktober kl. 18:00 til 20.00 er flæskesteg m. brun sovs, kartofler og hjemmelavet rødkål (kr. 75,-).
Bordbestilling Cafe Portalen på telefon 43 97 83 97 (mellem kl. 12.00-17.00).

– – –

FEEL GOOD TOUR — Nyt show med Copenhagen Drummers

Glæd dig til en oplevelse i verdensklasse, når Copenhagen Drummers brager igennem med deres spritnye show!

Der er lagt op til et brag af en fest i selskab med drengene fra det energiske og kreative trommeband Copenhagen Drummers.

Du får serveret et trommeshow, hvor utraditionelle instrumenter, alternative genre-clash’, tunge beats og melodiske passager bryder rammerne for, hvad du kan forvente af en koncert.

Med både koreografi, interaktion og humor krydret med et enestående og særpræget lysshow, tager drengene dig med ind i et fantasifuldt univers, der uden tvivl vil tryllebinde og få dig til at længes efter mere.

Feel Good Tour er Copenhagen Drummers første show efter deres jubilæumssucces i 2020. Denne gang er perspektivet fremadskuende og stærkt fokuseret på glæde, begejstring og højt humør. Endnu en gang tager drengene trommespil og den gængse koncertoplevelse til helt nye højder!

Gennem de seneste 7 år har drengene turneret Danmark tyndt med egne shows og udgivet flere tracks, blandt andet EM-hittet Et Yndigt Land.

De har desuden optrådt i forbindelse med flere store tv-begivenheder, såsom DR’s Store Juleshow, Hjertegalla og HKH Kronpris Frederiks’s 50-års fødselsdag, som fandt sted i et fyldt Royal Arena.

 

Køb billetter

Unumm.. siddepladser 354 DKK

Der sælges ikke madbilletter til dette arrangement

Bordbestilling på telefon 43 97 83 97

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?