Indlæser Begivenheder

Carpark North

onsdag 18. november 2020 @ 20:00 - 21:30

I 2003 bragede giganthittet ’Transparent and Glasslike’ ud over det ganske land, som et ubesejret og ubetinget elektrorock-brøl. Carpark North kommer med både mørke og skønhed, når de lægger folket ned med en vild energi og fantastiske hitparader.

Carpark North har opbygget et musikalsk univers bestående af alt fra eksplosiv stadion-rock båret af glødende guitarriffs til akustiske og melodiøse ballader. Et muskuløst lydbillede, som skiller sig ud på den danske musikscene med gungrende originalitet. Den erfarne trio er kendt for at levere unikke og enestående liveoplevelser med hits på stribe, altid toppet med en eksplosiv og international vibe.

Trioen består af Lau Højen (guitar og vokal), Søren Balsner (vokal og bas) og Morten Thorhauge (trommer). De samme tre elektrorock-legender, som dannede Carpark North for over 20 år siden. Sidenhen har de vundet utallige priser, lagt landets festivaler ned og sat ild til Royal Arena.

CORONA-INFO

Koncerten afvikles med nummererede caféborde på gulvet og nummererede siddepladser på balkonen.

CAFEBORDE Vi har lavet en bordopstilling med færre borde og mere plads mellem bordene, som overholder de gældende Corona-regler.

Har man to pladser ved et bord, og er man ikke sammen med de to andre ved bordet, henstiller vi til, at man tager de to pladser på samme side af bordet og ikke på hver sin side af bordet. På den måde kan vi overholde Corona-reglerne om afstand til koncertgæster, man ikke er sammen med.

BALKON På balkonen, hvor der kun må sidde 84 personer mod normalt 234, vil vores personale guide publikum på plads. Hvis I er to eller flere, der har købt billetter sammen, er I velkommen til at sidde sammen uden afstand, så sørger vi for, at der er mindst et tomt sæde mellem jer og andre publikummer på samme række.

Vi opfordrer til at man kommer i god tid, så vi kan undgå for meget kødannelse. Dørene til salen åbner ca. kl. 19.30.

Vi opfordrer også til at man før, under og efter koncerten er opmærksom på at overholde anbefalingerne om social afstand og god håndhygiejne.

Spisningen inden koncerten foregår i Galleriet på 1. sal, hvor der er god plads til alle.

Køb billetter

Numm. siddepladser 350 DKK

Madbilletter

Hverdagsret 70 DKK

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?