Indlæser Begivenheder

Big Daddy Wilson (US)

torsdag 28. april 2022 @ 20:00 - 21:30

Sangeren og sangskriver Big Daddy Wilson forlod North Carolina, USA i 1979, og bandt sig til US Army og blev kort tid efter sendt til Tyskland.

Efter værnepligten besluttede han sig for at blive i Tyskland, hvor han for første gang kom i berøring med den vidunderlige musik ”blues”. ”Jeg kendte intet til blues, jeg vidste ikke, hvad det var, men jeg fik det i blodet, det kaldte på mig HØJT og TYDELIGT.”

Big Daddy Wilson efterkom kaldet og har siden dengang sunget blues hver nat. I de forgangne 20 år turnerede Wilson gennem hele verden. Han havde det privilegium, at have sunget i klubber, teatre, på festivaler, i radioen og på tv i mere end 15 forskellige lande.

At en sanger også spiller trommer er i sig selv en sjældenhed. Sam Lay er et sådant usædvanligt talent og Big Daddy Wilson naturligvis også. Således lykkes det for ham at give ret forskelligartede musikstykker sin helt egen umiskendelige touch og at genoplive dem på sin helt egen facon. Big Daddy Wilson siger:” Blues is a feeling, feel me.” Hans fantastiske guitarist Cesare Nolli, bassisten Paolo Legramandi og trommespilleren Nik Taccori understøtter ham i dette foretagende. Dette band med deres enestående groove lader Big Daddy Wilsons mægtige undtagelses-stemme blive til en fornøjelse.

Køb billetter

Numm. siddepladser 175 DKK

Madbilletter

Hverdagsret 70 DKK

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?