Indlæser Begivenheder

Andreas Bo – #SKARP

lørdag 24. oktober 2020 @ 19:00 - 20:30

CORONA-INFO

Showet var oprindelig programsat til kl. 20.00, men pga Corona-restriktionerne er det blevet splittet i to shows – et kl. 19.00 og et kl. 21.30.

Billetkøberne har fået direkte besked om, hvilket show, de skal komme til.

Corona-restriktionerne betyder, at vi kun kan have 350 publikummer i salen i stedet for de 700, der normalt er plads til, men heldigvis har Andreas Bo sagt ja til at optræde to gange samme aften, så alle med billetter kan se showet i trygge og sikre rammer.

——————————————————————————————————————————————————————-

 

Hvad er din holdning til det? Hva’? Hva’? Hva’? I mange hundrede tilfælde hver dag, skal vi træffe et valg, vælge side, eller ta’ en beslutning.Kollegaer, familie og sociale medier kræver det. Hvis vi først lige kan blive enige om, at det er godt, at vi har valgmuligheder, kan vi så også blive enige om, at det er virkelig stressprovokerende, hele tiden at skulle forholde sig til alt? En hund har 4 mulige valg: Skal jeg æde, jage, knalde eller sove? Kommer vi nogensinde frem til de vigtige beslutninger og svar, når vi åbenbart først skal blive enige om, hvorvidt 2 mænd må danse sammen, eller om Ghita Nørby er en heks eller en helgen?

Andreas Bo skærer igennem. I et nyt skarpt show, giver han dig en guide til, hvornår du skal ha’ en holdning, hvornår du skal træffe en beslutning, og hvornår du kan tillade dig, at være røvligeglad. Det vil gi’ dig ro til at sove. Måske allerede under showet  🙂

Andreas Bo er tilbage.

Der er mange dygtige stand up’ere, skuespillere, entertainere, satirikere, sangere og parodister i Danmark. Men Andreas Bo er måske den eneste, som hører til i toppen af alle kategorierne. Fra september 2020 kaster han dig rundt i en tornado af alle hans komiske og ekvilibristiske virkemidler.

Og han er #SKARP som aldrig før.

Køb billetter

Numm. siddepladser 295 DKK

Madbilletter

Hverdagsret 70 DKK

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?