Indlæser Begivenheder

Alphabeat

lørdag 16. oktober 2021 @ 20:00

OBS!

På grund af Corona-pandemien er koncerten blevet flyttet fra 8. april til 16. oktober 2021

Købte billetter gælder umiddelbart til den nye dato og skal ikke ombyttes.

Alphabeat udtaler:

”Den her tour skal fyres af med fællessang og dans i stolene i landets smukke koncertsale! Den her tour er det sidste, vi gør som Alphabeat i lang tid, og derfor skal være noget helt specielt for alle som er med. Den her tour skal have kor, blæsere og blive det største Alpha-pop-brag nogensinde! Det er drømmen – som den var, dengang corona stadig bare var en øl med et stykke lime i – og det er det stadig!

Derfor flytter vi koncerterne til efteråret 2021. Og vi glæder os helt sindssygt meget til, at vi ses igen!

”We live on vaccination” og kærlighed.
Kh Stine, 3 x Anders, Rasmus og Troels”

12 NIGHTS OF THUNDER

Danskerne skal helt op og danse på stolene, når Alphabeat bringer fællessang og unik popfest til 12 koncertsale i 2021.

Alphabeat har prøvet næsten alt. De har hittet i udlandet, spillet festivaler over hele Europa og gæstet stort set alle spillesteder i Danmark. Men en ting har de aldrig prøvet, og det er at spille i de store danske koncertsale for et siddende publikum. Det laver popbandet om på i starten af 2021, hvor hele 12 koncertsale i Danmark gæstes med showet ”12 Nights Of Thunder”.

”Vi glæder os helt vildt til at stå i de danske koncertsale. Vi har aldrig prøvet det før. Og det med at prøve noget nyt er i det hele taget noget vi har dyrket og opsøgt, siden vi fandt sammen igen. Det skaber en nødvendig spænding for os – som at stå på scenen sammen for allerførste gang,” fortæller forsanger Stine Bramsen, der sammen med drengene i Alphabeat senest har udgivet det yderst anmelderroste comeback-album, ”Don’t Know What’s Cool Anymore”.

Ideen til ”12 Nights Of Thunder” opstod på Alphabeats fuldstændig udsolgte Danmarksturne, på landets mindre spillesteder, i februar måned. Her havde bandet lavet en akustisk fortolkning af ”10.000 Nights Of Thunder”, hvor publikum og Anders SG ender med at synge store dele af sangen sammen acapella.

”Da vi spillede den akustiske udgave af ”10.000 Nights” på sidste tour, oplevede vi hvordan en af vores festsange pludseligt fik et helt andet liv. Midt i en koncert fyldt med laser-lys og røg, opstod der en særlig fællesskabsfølelse mellem os og publikum – og det er den følelse vi gerne vil afsøge yderligere. Vi skal helt ind under huden på folk, synge sammen og forhåbentlig ender vi med at danse på stolene,” fortæller Anders SG med et smil.

Køb billetter

Numm. siddepladser 375 DKK

Madbilletter

Hverdagsret 70 DKK

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?