Indlæser Begivenheder

Alex Vargas + support: Agnes Hartwich

torsdag 24. februar 2022 @ 20:00 - 22:30

Alex Vargas er en kunstner i konstant bevægelse. Han har flyttet sig med musikken og sine fans lige fra den spæde begyndelse på Ideal Bar til udsolgte aftener på Store VEGA i København. Han har udfordret koncertformatet med både akustisk og elektrisk live-sæt på én og samme aften på udsolgt, landsdækkende turné – og gjort det, med en stemme ud over det sædvanlige og en musikalsk diversitet der spænder fra det minimalistiske til det himmelstræbende.

Med et altid ekstraordinært, visuelt overskud er man altid sikker på, at træde ind i et helt unikt rum sammen med Alex Vargas – om det så er på de skrå brædder på Østre Gasværk eller for tusindvis af sveddryppende tilskuere i mastodonten Royal Arena.

I foråret 2022 vender Alex Vargas endelig tilbage til de danske spillesteder, når han gæster intet mindre end 21 byer rundtom i hele landet. Og det bliver med ny musik på sætlisten:

”Jeg har ikke været på tour siden 2020. Til gengæld, har jeg brugt masser af tid i studiet og fået skrevet og indspillet en masse ny musik til hvad der godt kunne gå hen at blive et album en dag. Det er nogle af de sange, jeg skal ud og spille for allerførste gang – og jeg glæder mig,” fortæller Alex Vargas.

Udsolgt

Madbilletter udsolgt

Sted

Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?