Indlæser Begivenheder

Alan Doyle (CAN) (UDSOLGT)

torsdag 17. november 2022 @ 20:00 - 22:00

Alan Doyle (CAN) + Support: Matt Andersen (CAN)

Efter stor succes på danmarksturnéen i 2019 vender Alan Doyle nu tilbage med både alle sine største folk-hits gennem tiden og de nyeste skud på musikstammen. Alan Doyle har aldrig været god til at sidde stille. Hvis han ikke skriver ny musik, turnerer han rundt på landevejene. Han har efterhånden turnéret både Canada, USA og store dele af Europa mere end en gang. Og nu kommer han igen til Danmark.

Doyle har en ustoppelig energi, der har gjort ham til den fremragende kunstner, han er. Foruden at have en fabelagtig stemme, så mestrer han både guitar, mandolin, banjo og det græske strengeinstrument bouzouki. Alan Doyles store sceneerfaring får altid folk op af stolene og starter en fest – uanset hvilken ugedag han spiller.

Med sig har han i år taget sin gode ven og kollega Matt Andersen med som support. Matt er en uovertruffen soulsanger, der tryllebinder publikum med sin betagende stemme, der leder tankerne hen på oldschool Motown. Fælles for begge er, at de ser frem til at spille for deres mange danske fans.

Køb billetter

Numm. siddepladser 175 DKK

Madbilletter

Celtic Food & Beer 70 DKK

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?