Indlæser Begivenheder

Alan Doyle (CAN)

ons 21 oktober 2020 @ 20:00 - 22:00

BILLETSALGET STARTER 6. 12. KL. 10.00

Support: Matt Andersen

Efter stor succes på sin solo Danmarksturné i 2019 vender Alan Doyle og the Beautiful Beautiful Band nu tilbage med alle de største folk-rock hits samt en hel ny samling sange fra den kommende EP: Rough Side Out.

Alan Doyle, der i 90’erne lagde Portalen ned med bandet Great Big Sea, har aldrig været god til at sidde stille. Hvis han ikke skriver ny musik, er han på landevejene, så meget han kan komme til det. Doyle har efterhånden turnéret både Canada, USA og Europa tyndt mere end én gang. Den samme ustoppelige energi har gjort Doyle til den fabelagtige musiker han er, der foruden sin imponerende stemme, mestrer både guitar, mandolin, banjo og det græske streng-instrument bouzouki.

Alan Doyle er en erfaren herre på en scene, der har et kæmpe talent for at få folk op af stolene og starte en fest – selv på en grå hverdag!

Med sig rundt har Alan Doyle i år taget sin gode ven og kollega Matt Andersen med som support. Matt Andersen er en soulfuld sanger, der tryllebinder publikum med sin betagende stemme, der leder tankerne hen på tiden med Motown og bands som The Commitments.

Køb billetter

Numm. siddepladser 175 DKK

Madbilletter

Celtic Food & Beer 70 DKK

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Map
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?