Indlæser Begivenheder

Chris Kavanagh (IRL)

onsdag 7. december 2022 @ 20:00 - 22:00

At fejre fortiden og musikken fra en ægte irsk musikalsk legende.

Den 30. januar 1984 siges det, at hele Irland sørgede over Dublineren Luke Kellys tidlige død. Han har efterladt et uudsletteligt spor som værende den største folkekunstner i det 20. århundrede, og hans musik betragtes bredt som en af ​​Irlands kulturelle skatte.

Dublin-manden og multiinstrumentalisten Chris Kavanagh har sunget og spillet musik, siden han var tre år gammel. Hans bedstemor opdragede ham med kærlighed til folkemusiken fra denne spæde alder, med bands som The Dubliners & The Clancy Brothers spillede regelmæssigt i hans barndomshjem.

Chris er kendt for sine passionerede fremførelser af folkesanger Luke Kellys sange med sit succesfulde show. “The Legend of Luke Kelly”, men han er også en yderst dygtig sangskriver og komponist. Hans album “Voice of the People” fra 2011 viser hans færdigheder til perfektion, og hans musikalske arrangementer omkring sangene kombineret med hans exceptionelle sangtalenter bringer en længe ventet friskhed til folkemusikscenen.

I 2011 blev Chris bedt af afdøde Al O’Donnell om at optræde ved et af hans shows, hvor han mindes Luke Kelly, og det var der, han mødte The Dubliners for første gang. Da John Sheahan hørte Chris’ album, bad han ham om at optræde med The Dubliners på deres tyske turné.

Chris modtog strålende anmeldelser i Tyskland, hvor publikum med fra han sang sin første sang. Han blev derefter inviteret til at optræde med The Dubliners igen på deres 50-års jubilæumskoncert i Dublins Vicar Street, som blev udgivet på dvd. Chris optræder en årlig koncert for at markere Luke Kellys jubilæum i Vicar Street med regelmæssig deltagelse af John Sheahan og Lukes familie, såvel som tidligere særlige gæster som Damien Dempsey, Declan O’Rourke, Shay Healy og Christy Dignam. Koncerten i januar 2019 var særlig mindeværdig, da præsident Michael D.Higgins og hans kone Sabina deltog.

Køb billetter

Numm. siddepladser 175 DKK

Madbilletter

Celtic Food & Beer 70 DKK

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?