Indlæser Begivenheder

Adam & Noah

lørdag 26. september 2020 @ 19:00 - 20:30

OBS!

På grund af Corona-restriktioner er showet blevet delt op i 2 shows – kl. 19.00 og 21.30.

Billetkøberne har fået direkte besked pr. mail om, hvilket show deres billet gælder til.

INFORMATION OM  MUNDBIND

Indtil videre gælder det, at man skal have mundbind på i Portalen, indtil man har sat sig.

Når man rejser sig fra sin plads, skal man have mundbindet på igen.

Mundbind kan købe i Portalens billetkontor for 3 kr./stk.

 

Farvel og Tjak! Adam & Noah takker af for denne gang 

”Hva sker der danskere… vi elsker jer, kartofler og ikke-kartofler.Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt og lave sjov med jer; live, på festivaler, på TV, i radioen og alt det der.

Vi vil bare gerne sige tjak.. tjak fordi vi måtte tage pis på jer, tjak fordi I ville grine med os og tjak fordi I er så fucking luksus. Yalla fuck af vi ses – en sidste gang ;)”

5 år – så lang tid får fænomenet Adam & Noah lov til at eksistere, før de runder af med et brag. De to komikere, der på rekordtid kæmpede sig op i toppen af dansk komik, har nemlig meldt ud, at de i starten af 2020 tager på deres definitivt sidste og absolut største Danmarks-tour; Farvel og Tjak.

Drengene har scoret intet mindre end et gennemsnit på 5 stjerner på deres to første Danmarks turnéer. Stjernerne er samlet ind blandt de publikummer, der har set deres shows landet rundt, og er dermed et snit samlet ind fra 1000 publikummer.

På deres seneste tour sluttede de af med to shows i Operaen – to shows der begge blev udsolgt på blot 2 uger. Derudover spillede drengene for udsolgte sale hele landet rundt, vel og mærke de største sale, i alle byerne.

Alligevel meldte fans fra hele landet ud, at de ikke nåede at få billetter. Så budskabet må denne gang være; Få købt billetterne nu – i god tid denne gang!

SHOWET ER UDSOLGT

Madbilletter

Hverdagsret 70 DKK

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?