Celtic Food

Til de keltiske koncerter serverer Café Portalen inden koncerten ”Celtic Food & Beer” – en portion mad efter traditionelle skotske og irske opskrifter samt en lille fadøl. Pris 65 kr.

Madbilletter kan købes i Portalens Billetkontor og på posthuse med BilletNet samt på www.portalen.dk og www.billetnet.dk. Madbilletter skal købes senest dagen før koncerten.

FÅ GRATIS CELTIC FOOD & BEER!

Køber du billet til mindst 4 af de keltiske koncerter, får du ”Celtic Food & Beer” gratis med i købet til dine koncerter!

Vi gør opmærksom på, at madbilletter – ligesom alle andre billetter – kan blive udsolgt, da der er et begrænset antal til rådighed.

Så vent ikke for længe med at købe billetterne, hvis du gerne vil have madbilletter til alle dine koncerter.

OBS! De gratis madbilletter kan kun udleveres ved personlig henvendelse til Portalens Billetkontor. Køber du dine koncertbilletter på et posthus eller på nettet, kan du få de gratis madbilletter udleveret her i Portalen, når du kommer til den første koncert – men husk at ringe og reservere dem først.

Hvis I er flere der køber billetter sammen, skal vi bede jer gøre opmærksom på, hvis der er én der køber billetter til færre end 4 koncerter.

Tilbuddet gælder koncerterne med:

Trad On The Prom 8.2.

Oysterband 30.1.

Celtic Gypsys 14.3.

Celtic Horizon Band 2.4.

Screaming Orphans 16.4.

Chris Kavanagh 14.5.

George Murphy & The Rising Sons 11.9.

Coast 3.10.

Alan Doyle 21.10.

 

Log in with your credentials

Forgot your details?