Bogfernisering og koncert

søn01okt13:00søn16:0013:00 - 16:00 Bogfernisering og koncert

Om arrangementet

Officiel udgivelse af bogen ”Duke, mig og alle de andre”

Invitation til bogfernisering og koncert med Allan Bo Band.

Hensigten med bogen er at give et indblik i livet som musiker. Både de praktiske og økonomiske vilkår, samt ikke mindst de musikalske i den del af musiklivet som omhandler underholdning og jazzmusik. Og de vilkår har ændret sig ganske betydeligt over det seneste halve århundrede. Blandt andet gives et indtryk af hvordan jazzmusikken fra dengang at være dominerende på restauranter i radio og TV til i dag i vid udstrækning kun at blive hørt og set i koncertlignende sammenhænge. 

Bogen er blevet til på opfordring efter en række foredrag med samme titel. Musikhistorierne både de spændende, interessante og ikke mindst de sjove står i kø for at lade sig læse – og der er et righoldigt billedmateriale fra først til sidst.

Som Henrik Wolsgaard-Iversen skriver i forordet: “Hvis jazzkoncerter og underholdning er kultur, vokser denne dokumentation til at blive et værk, man ikke kan kimse ad på de bonede gulve”. 

Der er fri entre og programmet ser således ud for søndag den 1. oktober:
Kl. 11.00 – Dørene til Portalen åbnes (fri entre)
Kl. 12.00 – Portalens berømte Jazzbuffet er klar til gæsterne for kr. 100,- pr. kuvert.
Kl. 13.00 – Dialog om bogen med deltagelse af tidligere DR UHA-chef Henrik Wolsgaard-Iversen, musikredaktør Berlingske Kjeld Frandsen og Allan Bo
Kl. 14.00 – Koncert med Allan Bo Band
Kl. 15.00 – Bogkøb og hyggesnak

Allan Bo er forfatter til artikler og bøger som er anvendt på universitetsniveau. Professionel musiker, komponist og arrangør i forbindelse med cirkus, restaurationer, film, teater, radio og TV, jazzfestivaler m.m. Freelance programmedarbejder i Danmarks Radio.

Velkommen til en eftermiddag om jazzen og med jazzen!

Go to Top