Arne Alligator

søn05nov11:0011:00 Arne Alligator

Om arrangementet

Showet “Arne Alligator og toner fra junglen” er igen på turné.

Fantastisk musikalsk show med sang og dans. Glæd jer til dette flotte show!

Søndag den 5. november kl. 11.00 (Showets varighed 45 min.).

Vi er begejstrede for at kunne invitere hele familien med på denne musikalske rejse, når Arne Alligator tager ud i landet med sin nye 45 minutters underholdende forestilling! Den elskede sangglade Arne Alligator er tilbage, og er klar til at børnene landet over med på nye eventyr i den dybeste jungle. Arne Alligator tager som altid afsted med sin karakteristiske sangstemme og danseglade attitude, som uden tvivl vil give hele publikum en uforglemmelig oplevelse.

Gå derfor ikke glip af denne nye forestilling, fyldt med de velkendte sange, og book din billet allerede i dag. 

Kort om Arne Alligator:
Arne Alligator er et kæmpe YouTube-fænomen. Det startede i Finland/Sverige i 2017, og med over 80 millioner afspilninger på YouTube er Arne Alligator et at de hurtigst voksende børnebrands i mange år. Spørg blot 2- og 3-årige børn om de kan synge med på Arne Alligator sangen og du vil få et klart ”ja”.

Kort om producenten:
Showagent / ShowTime Theatre Productions er ejet af Carolina Lybeck-Nørgaard og Peter Nørgaard. Sammen med deres team har de rettighederne til de største børnelicenser i Norden som PAW Patrol, Rasmus Klump, Gurli Gris og mange andre. 

Go to Top